Saturday, August 5, 2017

Berita dan Perististiwa 2017: Anugerah Produk GTR Hasil Hiliran Terbaik 2017.
Alhamdulillah, pada tahun ini Pengarah Urusan Sarjani Group Malaysia telah tercalon dan diundi sebagai Pemenang Anugerah Produk GTR Hasil Hiliran Terbaik 2017 sempena Jambori GTR tahun ke 3.

Pihak Syarikat Sarjani Group Malaysia merakamkan setinggi-tinggi tahniah kepada beliau kerana telah berjaya menerima anugerah tersebut dan menaikkan nama syarikat secara tidak langsung membuktikan bahawa penglibatan beliau didalam industri ini telah diiktiraf.

Beliau juga bersedia membantu GTR untuk meningkatkan lagi produktiviti kelab dan ahli yang masih memerlukan tunjuk ajar melalui beberapa siri ceramah dan seminar yang akan dianjurkan oleh Kelab GTR di masa akan datang.

Pelanggan yang berminat mendapatkan produk-produk keluaran Sarjani boleh berhubung terus dengan kami melalui maklumat tertera.

Kami turut menyediakan perkhidmatan penghantaran kepada pelanggan yang berminat mendapatkan produk kami untuk dijual semula seperti kedai input tani dan nurseri pokok.
Kami juga membekal kepada syarikat landskap kontraktor, hotel, pemaju perumahan dan PBT.

Syarikat Sarjani Group Malaysia adalah merupakan sebuah syarikat bumiputera yang mengilang dan membekal produk-produk berasaskan industri asas tani seperti tanah organik, baja organik, racun organik, sabut kelapa, serkam bakar, mudball dan perkhidmatan konsultan ; ceramah keusahawanan, pertanian, tanaman organik, belia tani, teknologi pembuatan baja organik dan berkaitan industri asas tani.


Pengarah Urusan, Mohd Aliff Sarjani adalah merupakan penerima Anugerah Inovasi Pertanian dan Industri Asas Tani Jaya 2016 - MAHA 2016 dan telah mendapat lebih dari 18 buah anugerah yang berprestij seperti Anugerah Ilham Desa Peringkat Kebangsaan, Anugerah Usahawan Pertanian dan Industri Asas Tani Jaya, Anugerah Tekun Nasional, Anugerah Ikon Alumni UiTM dan lain-lain lagi.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
BERMINAT MENJADI STOKIS PRODUK INPUT TANI KELUARAN KILANG SARJANI ??? HUBUNGI KAMI... 


Pertanyaan serta tempahan (Sebutharga @ Quatation) :


Pejabat Urusan Sarjani Group (Ibu Pejabat)
(Sarjani (M) Sdn. Bhd.- Sarjani Enterprise - Sarjani Agro Shop - Sarjani Fotography)
PW31 : NO20, Parit Warijo,
Sri Medan, 83400 Batu Pahat, 
Johor Darul Takzim.

Stokis Taman Desaru Utama/Pengerang/Bandar Penawar;

No 73, Jalan Surian 11,
Taman Desaru Utama,
81930 Kota Tinggi,
Johor.

 Whatsapp==> 0167116837


No Tel : 07-4850094
No Fax : 07-4850095
email : sarjanimalaysia@gmail.com
Website : www.sarjani-malaysia.com.my


U/P 1 : Mohd Aliff Bin Sarjani - Ibu Pejabat / Stokis Bandar Penawar/ Taman Desaru Utama / K.L
H/P dan Whatsapps : 016-7116837 

U/P 2 : Mohd Akmal Bin Sarjani - Ibu Pejabat / Johor Bahru / Melaka / Lembah Klang
H/P dan Whatsapps : 013-9569548

U/P 3 : Nurhidayah Binti Sarjani - Ibu Pejabat / Batu Pahat
H/P dan Whatsapps : 016-7119837

No comments: