Tuesday, April 5, 2011

PRODUK-PRODUK TERKINI KELUARAN SARJANI (M) SDN. BHD.E-Mas 5 - Racun Organik Serangga

Harga = Botol - RM14.00
0.5 Liter - RM25.00
5 Liter - RM70.00

Keistimewaan: Bertindak mengawal tanaman daripada terkena serangan penyakit seperti kulat, serangan kutu, beenah putih, kurap pokok dan serangan serangga perosak. Diperbuat daripada ektrak cili, bawang putih dan lain-lain mampu untuk menangkis semua serangan tersebut.

Produk telah digunakan oleh kebanyakan Pihak Berkuasa Tempatan khususnya Negeri Johor.
Baja E-Mas Cecair - Semburan Terus ke Pokok dan akar

Harga = RM12.00

Keistimewaan: Tanaman jenis cerewet yang memerlukan penjagaan rapi dan memerlukan NPK yang tinggi. Contoh tanaman seperti sayuran, ros, jenis pokok herba, pokok hutan dan perhiasan jenis bonzai.Semburan E-Mas Environment Clean - Bau Ros/Vanilla

0.5 Liter = RM20.00 (Pati)
Botol = RM12.00

Keistimewaan: Semburan seperti Febreze untuk menghilangkan bau busuk, tengik dan sebagainya. Namun bezanya ialah semburan ini organik 100% menggunakan teknologi e.m. Tidak mendatangkan kesan sampingan terhadap manusia khususnya kanak-kanak.

Digunakan untuk ternakan peliharaan seperti arnab, tahinya, ayam, anjing, kucing, karpet, kasut, selimut, cadar, langsir dan sebagainya.Baja Organik Mas Hitam - Jenis Palet/Butir (0.8KG)

Harga = RM5.00


Keistimewaan: Khusus terhadapa tanaman jenis landskap yang memerlukan teknik pembajaan "Slow Release". Jenis tanaman yang sesuai ialah jenis dedaun, orkid, buahan jangka panjang dan rumput golf.
Mudah ditabur dan tdak berbau.
Baja Organik Mas Hitam - Jenis Serbuk (0.8KG)

Harga = RM5.00

Keistimewaan : Sesuai untuk semua jenis tanaman yang perlu cepat bertindak balas. Jenis tanaman seperti cili, sayuran, bunga-bunga dan buahan. Tidak melekit dan berbau, sesuai digunakan didalam dan diliuar rumah atau pejabat.

Produk telah digunakan oleh kebanyakan Pihak Berkuasa Tempatan khususnya Negeri Johor.

Sebarang Pertanyaan dan Tempahan :

Sila hubungi Cik Nurhidayah = 016-7119837

No Tel Pejabat & Fax = 07-4850094

No comments: