Tuesday, August 1, 2017

Baja Pokok Bunga Matahari Ros Bonzai Rumput Kaktus Tin FiqProduk Baja Pokok Bunga IF2 yang banyak memenangi anugerah untuk pelbagai pertandingan inovasi peringkat koperasi negeri dan kebangsaan. Baja ini adalah BOOSTER yang memabantu meningkatkan imuniti pokok dan penggalak bunga. 

Peranan mikrob baik tempatan ini ternyata memberikan kesan yang sangat positif kepada tanaman anda dan pada masa yang sama ia tidak memudaratkan kepada manusia. Penggunaan baja kimia yang berterusan boleh menyebabkan kesan yang tidak baik kepada manusia dan alam sekitar lebih lebih lagi jika digunakan didalam persekitaran perumahan kita.

Oleh itu, pengguna yang mementingkan kesihatan diri dan minat atau hobi bertani berkebun bolehla mendapatkan produk ini untuk diaplikasikan di kebun bunga anda. Kami juga ada menjual pelbagai produk yang berkaitan dengan pokok. 


Syarikat Sarjani Group Malaysia adalah merupakan sebuah syarikat bumiputera yang mengilang dan membekal produk-produk berasaskan industri asas tani seperti tanah organik, baja organik, racun organik, sabut kelapa, serkam bakar, mudball dan perkhidmatan konsultan ; ceramah keusahawanan, pertanian, tanaman organik, belia tani, teknologi pembuatan baja organik dan berkaitan industri asas tani.

Pengarah Urusan, Mohd Aliff Sarjani adalah merupakan penerima Anugerah Inovasi Pertanian dan Industri Asas Tani Jaya 2016 - MAHA 2016 dan telah mendapat lebih dari 18 buah anugerah yang berprestij seperti Anugerah Ilham Desa Peringkat Kebangsaan, Anugerah Usahawan Pertanian dan Industri Asas Tani Jaya, Anugerah Tekun Nasional, Anugerah Ikon Alumni UiTM dan lain-lain lagi.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
BERMINAT MENJADI STOKIS PRODUK INPUT TANI KELUARAN KILANG SARJANI ??? HUBUNGI KAMI... 


Pertanyaan serta tempahan (Sebutharga @ Quatation) :


Pejabat Urusan Sarjani Group (Ibu Pejabat)
(Sarjani (M) Sdn. Bhd.- Sarjani Enterprise - Sarjani Agro Shop - Sarjani Fotography)
PW31 : NO20, Parit Warijo,
Sri Medan, 83400 Batu Pahat, 
Johor Darul Takzim.

Stokis Taman Desaru Utama/Pengerang/Bandar Penawar;

No 73, Jalan Surian 11,
Taman Desaru Utama,
81930 Kota Tinggi,
Johor.

 Whatsapp==> 0167116837


No Tel : 07-4850094
No Fax : 07-4850095
email : sarjanimalaysia@gmail.com
Website : www.sarjani-malaysia.com.my


U/P 1 : Mohd Aliff Bin Sarjani - Ibu Pejabat / Stokis Bandar Penawar/ Taman Desaru Utama / K.L
H/P dan Whatsapps : 016-7116837 

U/P 2 : Mohd Akmal Bin Sarjani - Ibu Pejabat / Johor Bahru / Melaka / Lembah Klang
H/P dan Whatsapps : 013-9569548

U/P 3 : Nurhidayah Binti Sarjani - Ibu Pejabat / Batu Pahat
H/P dan Whatsapps : 016-7119837

No comments: