Tuesday, July 12, 2011

Penglibatan Pengarah Urusan bersama JPMM Dun Sri Medan didalam Program Usahawan Tekun

Majlis penyerah semula pinjaman Tekun Nasional telah diadakan pada 27.05.2011 di perkarangan Pejabat Pertubuhan Peladang Sri Medan. Tujuan program ini diadakan adalah untuk menyerahkan semula pinjaman Tekun kepada para usahawan di kawasan Sri Medan yang terjejas akibat bencana banjir baru-baru ini. Usahawan bumiputra telah diberikan bantuan pinjaman semula agar dapat meneruskan perusahaaan semula.

Para usahawan khusunya di Malaysia amat bertuah kerana diberikan peluang oleh kerajaan Malaysia untuk menjalankan perniagaan secara aman tanpa ada gangguan dari pihak-pihak luar. Sistem perundangan yang adik dan telus amat penting agar usahawan dapat menjalan perusahaan dengan berjaya.

Syarikat Sarjani (M) Sdn. Bhd. merupakan salah sebuah syarikat yang menjadi contoh kepada para usahawan muda yang beru menceburi bidang perniagaan peruncitan. Alhamdulillah perniagaan menjadi semakin meningkat dari segi jualan dan permintaan dari masa ke semasa. Usahawan yang berminat untuk menjadi stokis di kawasan yang berpotensi, boleh berhubung dengan kami untuk bertanyakan mengenai peluang dan maklumat produk. Manakala pinjaman kewangan boleh dibuat melalui pejabat Tekun Nasional dengan sebuah rancangan perniagaan yang lengkap.

Pihak Sarjani sedia membantu para usahawan yang berminat untuk mendapatkan produk kami bergantung kepada analisis yang akan kami jalankan. Syarikat Sarjani tidak menjalankan perniagaan secara MLM, perniagaan dijalankan secara runcitan atau borong (khusus kepada stokis).

Sebarang pertanyaan dan tempahan sila hubungi Cik Nurhidayah =
PEJABAT & FAX : 07 4850094
HP : 016 7119837

No comments: