Monday, August 9, 2010

Expo Mini Maha Segamat.Expo Mini Maha di Segamat telah berlangung selama 2 hari pada akhir bulan Mei 2010. Program Mini Maha telah dirasmikan oleh Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani. Syarikat Sarjani telah mengambil bahagian dalam expo tersebut dengan mempamerkan produk-produk terkini berteknologi effektif mikroorganism.. Bateria baik yang dimasukkan kedalam kebanyakan produk keluaran Sarjani seperti Baja Mas Hitam, eMas5, eMas, bokashi ikan dan lain-lain produk.
Sambutan daripada pengunjung amat menggalakkan sehingga akhir promosi masih ramai pengunjung yang membeli. Arnab dan produk semburan merupakan produk pilihan ramai kerana harga yang berpatutan. Arnab baka "pet" menjadi pilihan ramai, comel dan manja merupakan sifat semulajadi haiwan ini. Dagingnya pula menjadi promosi oleh Jabatan Perkhidmatan Veterinar sebagai tarikan istimewa sepanjang program ini.
Sarjani akan turut mengambil bahagian dalam Expo Maha Serdang pada bulan November kelak. Kepada pengunjung yang ingin membeli dan melihat produk-produk keluaran Sarjani, sila berkunjung ke Dewan C. Hubungi Cik Nurhidaya untuk sebarang pertanyaan = 016-7119837

No comments: