Monday, August 23, 2010

Membekal Baja Mas Hitam ke Ladang Orkid Komersial di Taman Agrotek Bukit Changgang (Dr. Yusuf)
Selamat Datang ke Ladang Orkid Komersial di Taman Agrotek Bukit Changgang milik Dr. Yusuf. Dr. Yusuf merupakkan salah seorang pelanggan setia produk Baja Organik Mas Hitam keluaran Syarikat Sarjani (M) sdn Bhd. Baja utama yang mampu mengeluarkan bunga secara optimum bagi memenuhi keperluan pasaran eksport.
Lawatan secara rasmi dilakukan oleh pihak pengurusan syarikat untuk mendapatkan maklum balas secara terus bersama pelanggan setia kami. Ketua Pegawai Eksekutif Sarjani Tuan Haji Sarjani Bin Hassan bersama Pengarah Urusan Mohd Aliff Bin Sarjani telah bersama tuan orkid Dr. Yusuf telah membincangkan berkenaan dengan pasaran yang kukuh terhadap pasaran orkid ini. Pelanggan yang berminat untuk menyertai kumpulan orkid komersial bolehlah berhubung dengan Dr. Yusuf atau Pengarah Urusan Sarjani bagi mendapatkan maklumat lanjut. Dr. Yusuf pernah diwawancara oleh Buletin TV3 pada akhir bulan Julai 2010 secara eksklusif.
Baja Organik Mas Hitam adalah baja yang paling ekonomi, effektif dan effisyen digunakan bagi tanaman orkid di Malaysia. Baja ini mampu mengurangkan kebergantungan terhadap baja kimia atau bahan kimia lain. Syarikat Sarjani juga telah mengeluarkan produk terkini Racun Organik yang didapati sangat berkesan manangani masalah kulat, parasit, tompok-tompok hitam dan serangan serangga.
Produk terkini akan dipasarkan tidak lama lagi dipasaran runcit. Sebarang tempahan dan pertanyaan sila hubungi Cik Nurhidayah = 016-7119837

No comments: