Wednesday, May 25, 2011

Pameran Kolokium Koperasi Peringkat Negeri Johor dirasmikan oleh TPM
Pada 24 Mei 2011 yang lalu, sebuah Program Kolokium Koperasi Peringkat Negeri Johor telah dianjurkan oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia di Dewan Jubli Intan Sultan Ismail daerah Muar. Koperasi Sek. Men. Vokasional (ERT) Azizah telah terpilih untuk mendapat "Bantuan Pembangunan Produk" sebanyak RM5000.00 daripada SKM yang disampaikan oleh Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Pelajaran Malaysia.

Syarikat Sarjani (M) Sdn. Bhd. adalah merupakan sebuah agen pemasaran yang dilantik untuk memasarkan produk-produk keluaran Koperasi Sek. Men. Vokasional (ERT) Azizah seperti IF1, IF2 dan IF3. Produk-produk telah mula dipasarkan dikebanyakan stokis yang menjual produk keluaran Sarjani.

Pengurus Pemasaran yang telah dilantik oleh Koperasi Azizah adalah merupakan alumni yakni bekas pelajar sekolah tersebut. Beliau ialah Cik Nurhidayah Binti Sarjani, merupakan bekas pelajar cemerlang SPM pada tahun 2001.

Alhamdulillah, produk IF terbabit kini dalam proses "Trademark" agar nama produk tidak diciplak oleh mereka yang tidak bertanggungjawah. Kini, melalui bantuan pembangunan tersebut, pembungkusan dan kaedah pemasaran yang lebih effektif akan dilaksanakan tidak lama lagi.

Kepada koperasi seluruh Malaysia yang berminat mendapatkan pelbagai produk kami sila hubungi atau fax ke nombor tertera.

Yang Benar,
Pengarah Urusan Sarjani (M) Sdn. Bhd.
07-4850094


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

-----Original Message-----
From: ariebjb83@gmail.com
Date: Thu, 26 May 2011 05:24:17
To: <ariebjb.sarjani-enterprise@blogger.com>
Reply-To: ariebjb83@gmail.com
Subject: Pameran Kolokium Koperasi Peringkat Negeri Johor dirasmikan oleh TPM


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: